Testimoniale

Feedback de la Valery

Una dintre cele mai înţelepte decizii din viaţa mea a fost aceea în care am hotărât să lucrez cu domnul Iosif Szenasi. A fost o şansă extraordinară. Înţelept, dedicat, implicat, calm şi cu multă răbdare. Este o şansă extraordinară, chiar fascinantă să ai posibilitatea să interacţionezi cu un specialist atât de bine pregătit. Un tânăr foarte inteligent şi profesionist. Îl recomand cu toată încrederea.

Valery

Feedback de la Oana

Iosif, îți mulțumesc pt ajutorul acordat, ai dat dovada de mult profesionalism, te-ai mulat rapid pe nevoile mele și apreciez mult deschiderea de care dai dovada. Împreună cu tine am reușit sa ma cunosc mai bine, să trăiesc asumat și împăcată. Te recomand cu toată încrederea.

Oana

Feedback de la Dora

Ședințele au fost de foarte mult ajutor. Am reușit să înțeleg și să văd lucrurile altfel. Chiar să mă înțeleg pe mine mai bine.

Feedback de la Rebeca

Am apreciat foarte mult seriozitatea, înțelegerea şi deschiderea cu care ați discutat cu mine.

Rebeca

Feedback de la Adina

Recomand cu incredere, iubeste ceea ce face, dedicat meseriei si profesionist.

Adina

Feedback de la Andreea:

Eu pot sa spun ca descoperind oportunitatea de a participa la seminariile tale, am descoperit ca dezvoltarea personala este un proces complicat si continuu pe care fiecare dintre noi ar trebui sa-l incerce macar o data in viata, si sunt sigura ca ar merge mai departe cu el.

Satisfactia de dupa fiecare seminar e enorma, oamenii sunt interactivi, comunicativi si sinceri, atmosfera e relaxata, un mediu cald si timpul bine gestionat.

Fiecare are ocazia de a pune intrebari, de a-si da raspunsuri, de a asculta parerea unui profesionist, astfel incat calitatea vietii lui sa se imbunatateasca!

Andreea

Feedback de la Mihai:

Un seminar foarte folositor si frumos structurat, cu partile practice si teoretice excelent echilibrate. Mi-a placut in mod special faptul ca s-a pus accent pe viziunea fiecarui participant asupra conceptelor cu care s-a lucrat si, deasemenea, ca subiectul a fost prezentat din mai multe perspective teoretice.

Mihai

Feedback anonim

Am fost multumită de toată experienţa şi v-aş recomanda fără reţineri cunoştinţelor.

Anonim